Deze wettelijke kennisgeving regelt het gebruik van de diensten aangeboden door Red Dot Media en is van toepassing op alle bezoekers en gebruikers van onze website.

1. Auteursrecht

Alle inhoud op deze website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s, en grafische elementen, is beschermd door het auteursrecht van Red Dot Media. Het is niet toegestaan om materiaal van deze website te kopiëren, reproduceren of verspreiden zonder uitdrukkelijke toestemming.

2. Handelsmerken

Alle handelsmerken en logo’s op deze website zijn eigendom van Red Dot Media, tenzij anders vermeld. Gebruik van deze handelsmerken is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Red Dot Media.

3. Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Red Dot Media streeft naar nauwkeurigheid, maar geeft geen garanties met betrekking tot de volledigheid, actualiteit of juistheid van de verstrekte informatie.

4. Externe Links

Deze website kan links bevatten naar externe websites. Red Dot Media is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe sites.

5. Toepasselijk Recht

Op deze wettelijke kennisgeving is het Nederlands recht van toepassing. Geschillen zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in het arrondissement waar Red Dot Media is gevestigd.

Contact

Voor vragen of opmerkingen over deze wettelijke kennisgeving kun je contact met ons opnemen via info@reddotmedia.nl.

Bedankt voor het begrip en het respecteren van onze wettelijke bepalingen.