WAT IS DTF BEDRUKKING?

Jouw zaken partner voor al jouw (textiel)druk!

DTF-bedrukking, oftewel Direct to Film, opent voor jou de deur naar geavanceerde textieldruk. Met deze techniek kun je levendige full-color designs op allerlei soorten textiel laten printen. Jouw ontwerp wordt eerst op een transparante film geprint en daarna met zorg via een warmtepers op de stof aangebracht.

Deze methode, waar ook de grote kledingmerken op vertrouwen, garandeert dat jouw prints helder, wasbestendig en duurzaam zijn. DTF is ideaal voor zowel unieke enkele items als voor grotere hoeveelheden, waarbij elk stuk de aandacht krijgt die het verdient en met precisie wordt behandeld.

Het Proces van DTF Bedrukking

DTF-bedrukking is een gedetailleerd proces dat precisie en technologische innovatie combineert. Bij Red Dot Media zorgen we ervoor dat jouw ontwerp niet alleen indruk maakt, maar ook langdurig mooi blijft.

Ontwerp: Je levert jouw design aan of we ontwikkelen samen een uniek ontwerp.

Filmprint: We printen het design in full color op een transparante film.

Poederlijm Aanbrengen: Een speciale lijm wordt aangebracht om de inkt aan het textiel te hechten.

Hittepers: Het ontwerp wordt met hitte op jouw gekozen textiel overgebracht.

Kwaliteitscontrole: Elke print ondergaat een strenge kwaliteitscontrole.

Het unieke aan DTF-bedrukking is dat het ontwerp niet op het textiel ligt, maar erin smelt, wat resulteert in een print die je nauwelijks voelt. In tegenstelling tot traditionele methodes zoals folie of zeefdruk, waar de bedrukking bovenop de stof zit en kan barsten of loslaten, zorgt onze techniek voor een duurzame integratie met het textiel.

Hierdoor blijven de kleuren helder en het oppervlak glad, was na was. Of je nu kiest voor bedrijfskleding, promotionele shirts of unieke merchandise, onze DTF-bedrukking biedt een superieure kwaliteit en comfort die je moet ervaren.

Wij maken kleding zoals de grootste merken, vanaf slechts één stuk

De Voordelen van DTF Bedrukking

In de wereld van textieldruk zetten wij bij Red Dot Media de toon met onze state-of-the-art DTF-printmachines. We begrijpen dat de behoeften van onze klanten divers zijn, van unieke enkele stuks tot kleine series, iets waar traditionele technieken zoals foliedruk en zeefdruk vaak tekortschieten.

Vooroplopen met Technologie: Onze geavanceerde DTF-machines bieden ongeëvenaarde precisie en kwaliteit, onbereikbaar voor traditionele drukmethodes.

Beperkingen van Foliedruk en Zeefdruk: In tegenstelling tot foliedruk, dat beperkt is in duurzaamheid en kleur, en zeefdruk, met zijn hoge opstartkosten en vereiste minimumaantallen, biedt DTF kwaliteit en flexibiliteit voor elk project, groot of klein.

Kleine Oplages, Geen Probleem: DTF elimineert deze beperkingen, waardoor we flexibel kunnen inspelen op elke vraag, hoe specifiek ook.

Duurzaamheid en Milieuvriendelijkheid: Onze DTF-techniek is niet alleen duurzamer maar ook milieuvriendelijker dan traditionele methoden, met minder verspilling en een lagere ecologische voetafdruk.

Door te kiezen voor Red Dot Media, kies je niet alleen voor een printpartner die innovatie en persoonlijke aandacht vooropstelt, maar ook voor een team dat verder kijkt dan alleen printen. Wij kennen de frustraties van verouderde druktechnieken uit eerste hand en bieden daarom een modern alternatief dat het beste van foliedruk en zeefdruk combineert.

Onze DTF-technologie maakt het mogelijk om ontwerpen te realiseren met de nauwkeurigheid van een ‘sticker’ applicatie en de levendige kleuren die voorheen alleen met zeefdruk mogelijk waren.

Laat ons jouw ontwerpen tot leven wekken met de helderheid, duurzaamheid en flexibiliteit die alleen DTF kan bieden, ongeacht de grootte van de oplage.

Werkkleding op Maat

Versterk je merk met werkkleding die spreekt. DTF maakt het mogelijk om elke bedrijfsoutfit te transformeren in een professioneel visitekaartje. Zorg dat je team er niet alleen goed uitziet, maar dat de kleding ook na meerdere keren wassen zijn uitstraling behoudt.

Merchandise die Eruit Springt

Creëer merchandise die je fans willen dragen en delen. Of het nu gaat om t-shirts voor een evenement of branded tassen, DTF zorgt voor heldere, levendige prints die jouw merk op de kaart zetten. Ideaal voor bands, evenementen of als onderdeel van je marketingstrategie.

Mode & Accessoires

Van unieke kledinglijnen tot gepersonaliseerde accessoires, DTF opent de deur naar onbeperkte creatieve mogelijkheden. Perfect voor designers die hun ontwerpen tot leven willen brengen met rijke, gedetailleerde prints zonder ergens op in te leveren.

Maatwerk en Kwaliteit is Onze Standaard

Persoonlijke Klantenservice

Bij Red Dot Media ben je nooit een nummer. Alles gaat persoonlijk. We bieden persoonlijke ondersteuning van ontwerp tot productie. Ontdek onze kwaliteit zelf door onze showroom te bezoeken, op afspraak.

Maatwerk Voor Elk Project

Met DTF is bijna alles mogelijk qua plaatsing van de prints. Dit wordt bij andere drukkerijen vaak gezien als maatwerk, terwijl we dit standaard aanbieden. Daardoor is bijna alles wat we doen maatwerk. Er is meer mogelijk dan je denkt.

Kwaliteit Die Blijft

Vertrouw op onze topkwaliteit DTF-bedrukking voor duurzame en levendige resultaten. Onze geavanceerde technologie garandeert producten die lang meegaan, en er geweldig uitzien.

Stap 1

Neem Contact Op

Laat ons weten wat je nodig hebt via ons online formulier hieronder, e-mail, of whatsapp. Voel je vrij om jouw ideeën, ontwerpen, of vragen te delen.

Stap 2

Ontvang Jouw Offerte

Op basis van jouw specificaties bieden we je een heldere, transparante offerte aan. Geen verborgen kosten, alleen duidelijke prijzen.

Stap 3

Start het Ontwerpproces

Samen met jou finetunen we het ontwerp totdat het perfect is. Onze experts staan klaar om je te adviseren en te ondersteunen.

Stap 4

Productie & Levering

Zodra het ontwerp is goedgekeurd, starten we de productie. Je project wordt met de grootste zorg behandeld, van de eerste print tot aan de levering aan jouw deur.

Klaar voor een kop inspiratie?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project? Kom langs voor een kop goede koffie en een vrijblijvend gesprek. Vul ons contactformulier in, stuur een appje of mail ons om een afspraak te maken.

Contact opnemen

Wil je meer weten over onze diensten? Stuur ons een mail of bezoek onze drukkerij in Slagharen (op afspraak). Whatsapp ons of neem contact met ons op via het contactformulier. We staan klaar om jouw ideeën tot leven te brengen.

WhatsApp

Direct antwoord

E-mail

Reactie op werkdagen binnen 24 uur

Adres