Welkom bij Red Dot Media! Jouw partner in het personaliseren van textielproducten en het creëren van unieke kledinglijnen en merchandise voor jouw merk. Voordat we onze creatieve reis samen beginnen, nodigen we je uit om onze algemene voorwaarden door te nemen. Door onze diensten te gebruiken, ga je akkoord met deze voorwaarden.

1. Definities

Red Dot Media: Ons team in Slagharen, gepassioneerd door het brengen van jouw ideeën tot leven.

Diensten: Van op maat gemaakte bedrukkingen en borduurwerk tot de ontwikkeling van complete kledinglijnen en merchandise voor jouw merk.

Klant: Jij, klaar om jouw merk naar het volgende niveau te tillen.

2. White Label Service & Eigen Kledinglijnen

Naast onze bekende personalisatie services, specialiseren we ons ook in het ontwikkelen van white label kledinglijnen en merchandise voor jouw (web)winkel. Of je nu een start-up bent of een gevestigd merk, we werken samen aan een concept dat perfect aansluit bij jouw visie en doelgroep.

3. Aangepaste Opties

Verrijk je producten met hangtags, bedankkaartjes, en individuele verpakkingen voor die unieke touch. Heb je een eigen idee? Wij staan klaar om de mogelijkheden te verkennen en jouw visie werkelijkheid te maken.

4. Levertijden & Samenwerking

De levertijd van speciale opties en complete kledinglijnen wordt in overleg vastgesteld, zodat we alle details kunnen afstemmen en aan jouw verwachtingen kunnen voldoen.

5. Kosten Calculator

Gebruik onze online kostencalculator voor een schatting van jouw project. Deze tool helpt bij het plannen van jouw budget door een indicatie te geven van de kosten met de door jou gekozen opties.

6. Voorbeeld en Goedkeuring

Jouw tevredenheid staat voorop. Elk project begint met een gedetailleerd voorbeeld ter goedkeuring, om te verzekeren dat het eindresultaat precies is zoals jij het voor ogen hebt.

7. Gepersonaliseerde Items & Retourbeleid

Op maat gemaakte items zijn uniek voor jou en kunnen daarom niet geretourneerd worden, tenzij er sprake is van een fout van onze kant.

8. Borduurkaarten

Een investering in kwaliteit. Onze borduurkaarten worden op maat gemaakt en de ontwerpgrootte staat vast, maar kleuren kunnen naar wens worden aangepast.

9. Kwaliteitsgarantie & Aansprakelijkheid

We zijn trots op ons vakmanschap en zetten ons in voor de hoogste kwaliteit. Voor elke uitdaging vinden we een passende oplossing.

10. Toepasselijk Recht

Op onze samenwerking is Nederlands recht van toepassing. Bij eventuele geschillen zoeken we altijd naar een constructieve oplossing.

Contact: Voor vragen, ideeën of meer informatie, staan we voor je klaar

via info@reddotmedia.nl.

Dank voor je vertrouwen in Red Dot Media. Samen zetten we jouw merk in de spotlight!