Zet uw logo om in Borduurkaarten bij Red Dot Media

Als u een borduring wilt, is een borduurkaart onmisbaar. Dit is een digitale blauwdruk waarin uw ontwerp wordt vertaald naar instructies voor de borduurmachine. Of u nu een scherpe afbeelding heeft of enkel een oude foto, wij kunnen elk ontwerp omzetten in een borduurkaart die exact aangeeft waar en hoe de steken geplaatst moeten worden.

Waarom een borduurkaart bij ons laten maken:

Gemaakt voor duurzaamheid, waardoor uw logo’s jarenlang meegaan.

Precies afgestemd op onze Melco borduurmachines voor foutloze productie.

Compatibel met alle soorten borduurmachines voor flexibele toepassingen.

Aanpasbaar in kleurgebruik, terwijl de maatvoering exact blijft.

Laat uw logo tot leven komen met borduurwerk dat indruk maakt. Neem vandaag nog contact op en zet de eerste stap naar een onuitwisbare merkbeleving met onze borduurkaarten. Uw zakelijke uitstraling verdient dat extra stukje aandacht – en dat is precies wat wij bieden.

Borduurkaarten Voor Professioneel Gebruik

Borduurkaarten Voor Professioneel Gebruik

Borduurkaarten voor Zakelijk Gebruik

Wij transformeren jouw bedrijfslogo naar een borduurkaart met precieze details, zodat je zonder gedoe jouw logo’s op stof kunt aanbrengen. Ideaal voor in-house productie, en als je besluit om het borduurwerk door ons te laten verzorgen, staan wij garant voor een strak resultaat dat past bij jouw professionele imago.

Logo’s Klaar voor Borduurmachines

Je levert ons een afbeelding of schets, en wij doen de rest. We zetten jouw visuele identiteit om in een helder borduurpatroon. Je hebt de keuze: zelf borduren of uitbesteden aan ons. De borduurkaarten zijn origineel voor onze machines gemaakt waardoor borduren met onze machines het beste resultaat geeft.

Flexibele Borduurkaart Dienstverlening

Of je nu uitgaat van borduren op locatie of door ons, wij kunnen borduurkaarten ontwerpen voor elk merk en machine. Je ontwerpen worden borduurklaar gemaakt met de optie om ze overal toe te passen, terwijl wij klaarstaan om je te ondersteunen met onze expertise en service.

Veelgestelde Vragen over Borduurkaarten

Een borduurkaart is een digitaal bestand zoals een photoshop of illustrator bestend die alleen geopend kan worden met de juiste borduursoftware zoals Wilcom. Dit bestand bevat alle instructies voor borduurmachines om je logo of ontwerp nauwkeurig op stof te borduren.

Elke borduurkaart kost bij ons altijd €40,-. Dit is een vaste lage prijs, wat ons een van de meest betaalbare aanbieders maakt.

Nee, elke borduurkaart is speciaal gemaakt voor een type merk en/of machine. We kunnen met onze ontwerpsoftware borduurkaarten maken die compatibel zijn met diverse soorten borduurmachines. We zorgen ervoor dat de kaart aansluit bij de technische specificaties van de meeste gangbare machines.

Je bent een borduurkaart nodig omdat deze alle instructies bevat voor borduurmachines, waardoor jouw ontwerp nauwkeurig op stof geborduurd kan worden. Zonder deze kaart, kan de machine je ontwerp niet correct interpreteren of borduren.

We tekenen jouw logo of afbeelding na met gespecialiseerde software om deze om te zetten naar een borduurpatroon. We houden met het tekenen rekening met het type stof, borduurdichtheid, en kleurgebruik voor het beste resultaat.

Geen zorgen. We kunnen van bijna elke foto een borduurkaart maken. We adviseren wel een zo hoog mogelijke resolutie aan te leveren voor het meest nauwkeurige resultaat.

Afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp, streven we ernaar om binnen 1-2 werkdagen je borduurkaart klaar te hebben.

Ja, je kunt de kleuren van het borduurontwerp aanpassen. De borduurkaart zet de plaatsing, grootte en het soort steken vast maar de draadkleuren kun je zelf kiezen en wijzigen.

Zeker, naast het maken van borduurkaarten bieden we ook een complete borduurservice aan. We kunnen je ontwerp direct op de gewenste materialen borduren.

Voor het beste resultaat adviseren we om de borduurkaart samen met de specifieke materiaalkeuze te beoordelen. Het is ook belangrijk om de aanbevolen borduurdichtheid en kleuren te volgen zoals deze ingesteld is in de kaart. Voor specifieke projecten kunnen wij aanvullend advies bieden om de kwaliteit te waarborgen.

Gebruik maken van
Onze diensten?

Neem hieronder contact
met ons op.

Contact opnemen

Wil je meer weten over onze diensten? Stuur ons een mail of bezoek onze drukkerij in Slagharen (op afspraak). Whatsapp ons of neem contact met ons op via het contactformulier. We staan klaar om jouw ideeën tot leven te brengen.

WhatsApp

Direct antwoord

E-mail

Reactie op werkdagen binnen 24 uur

Adres