Maak kennis met
Bart-Jan & Kelly

Wij zijn Bartjan en Kelly, het team achter Red Dot Media, gevestigd in Slagharen. We zijn begonnen met het drukken van kleding op een vakantiepark, waar we met een snijplotter werkten en elke letter met de hand pelden. Tijdens de uitbraak van het coronavirus hebben we alle apparatuur naar huis verplaatst om een manier te vinden om toch door te kunnen gaan.

Niet lang daarna zijn we begonnen als verkooppartners op Bol.com, waar we onder de naam Tshirtknaller uitgroeiden tot de grootste aanbieder van bedrukte t-shirts. En met meer dan 230.000 T-shirts met unieke, zelfontworpen designs online zijn we nog steeds de grootste.

Wat ons onderscheidt? Al toen we begonnen met een plotter, was Bartjan al bezig met het onderzoeken van manieren om dit proces sneller en eenvoudiger te maken. Dankzij zelfontwikkelde software en het groeiende aantal prints per dag, hebben we sinds begin 2024 een gloednieuwe industriële DTF-printer in huis, waarvan er maar een paar zijn in Nederland. We kunnen grote aantallen printen op een dag dankzij de software. Dit is eigenlijk ons ‘personeel’, hoewel we alles samen doen.

Borduren is onze nieuwste tak. Dit is een wereld op zich, en we willen het stoffige imago ervan veranderen door onze supermoderne Melco EMT16X machines te integreren in onze software en werkwijze.

Door deze unieke mix van technologie en creativiteit, met geavanceerde software en machines, gaan we verder dan de gemiddelde drukkerij. We combineren onze druk- en borduurtechnieken op een manier die normaal gesproken alleen beschikbaar is voor grote bedrijven.

Wat de toekomst betreft, blijven we innoveren. Red Dot Media groeit en evolueert, en we hebben spannende plannen voor wat er nog komt.

‘’Geen 9-tot-5 klantenservice, Direct contact met jouw producent, wanneer jij dat wilt’’

Persoonlijk
en Professioneel

Bartjan – ICT en Innovatie

Mijn expertise in ICT en softwareontwikkeling zet ik in om onze diensten soepel te laten lopen, met de zekerheid van precisie en punctualiteit.

Kelly – Ontwerp en Creativiteit

In ontwerp breng ik creatieve concepten tot leven die een blijvende indruk achterlaten, nauw afstemmend op onze klanten hun visie en doelen.

Uniek in de Branche

Wat Red Dot Media onderscheidt, is dat we alles in eigen huis hebben: van creatieve brainstormsessies, het uitdenken van ideeën, tot het realiseren van die ideeën met onze eigen technieken en zelfontwikkelde software. We drukken en borduren in onze eigen werkplaats, een werkwijze die je meestal alleen bij de grootste namen ziet. Dit alles doen wij, Bartjan en Kelly, samen met onze klanten om iets unieks neer te zetten.

Missie & Visie van Red Dot Media

Red Dot Media staat voor meer dan alleen drukken en borduren: wij bouwen aan echte, persoonlijke relaties. Met open communicatie en rechtstreekse betrokkenheid als leverancier, streven we ernaar om in de voorhoede te blijven met innovatieve en creatieve oplossingen in textieldruk en borduurwerk.

Samen, Bartjan en Kelly, combineren we jarenlange ervaring met ware passie. We zijn gedreven om ideeën werkelijkheid te laten worden en de verwachtingen te overtreffen.

Particuliere klant?
T-shirt knaller!

Duik in een wereld van eenvoudige stijl en expressie bij T-shirtknaller.nl. Met een focus op t-shirts in 18 levendige kleuren en unieke ontwerpen in diverse thema’s, hebben we voor iedereen wel een shirt. En dit alles voor een vriendelijke prijs van slechts 14 euro per t-shirt.

Kleurrijk Palet: Kies uit 18 verschillende kleuren, zodat jouw favoriete tint altijd beschikbaar is.

Unieke Ontwerpen: Laat je stijl zien met onze exclusieve ontwerpen in diverse thema’s, van grappige teksten tot gave illustraties.

Betaalbare Stijl: Geniet van hoogwaardige t-shirts voor een vriendelijke prijs van slechts 14 euro, waardoor stijl voor iedereen toegankelijk is.

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van acties, krijg een kijkje achter de schermen
in onze drukkerij en hoor ontwikkelingen binnen Red Dot Media.

Contact opnemen

Wil je meer weten over onze diensten? Stuur ons een mail of bezoek onze drukkerij in Slagharen (op afspraak). Whatsapp ons of neem contact met ons op via het contactformulier. We staan klaar om jouw ideeën tot leven te brengen.

WhatsApp

Direct antwoord

E-mail

Reactie op werkdagen binnen 24 uur

Adres