Wat brengen wij naar jouw tafel?

Beschouw Red Dot Media als je exclusieve kledingpartner in de horeca. Wij serveren niet alleen Chaud Devant; we maken het persoonlijk. Met ons uitgebreide pakket, van ontwerp tot de laatste steek van het borduurwerk, zorgen we ervoor dat jouw horecakleding zo uniek is als de ervaring die je biedt.

Wij nemen de kledingzorgen uit handen, zodat jij je kunt richten op wat echt telt: je gasten. Geef je team de look die klanten verwachten van een premium ervaring – onderscheidend, comfortabel en helemaal in jouw huisstijl.

Personaliseer elk Chaud Devant stuk met jouw logo

Borduurwerk en bedrukking die je zaak laten opvallen

Geen minimum, perfect voor zowel de intieme bistro als de bruisende beachclub

Exclusieve dealer-voordelen en expertise

Een onvergetelijke eerste indruk, elke keer weer

Maak de connectie tussen jouw merk en je gasten sterker met kleding die spreekt. Laten we samen werken aan de groei van jouw onderneming.

Totaalplaatje op maat

Bij Red Dot Media transformeren we elk stuk stof in een kunstwerk dat jouw zaak reflecteert. Ons design team kent de trends, maar belangrijker nog, ze weten jouw visie om te zetten in realiteit. Met onze geavanceerde DTF printtechniek brengen we haarscherpe, full-color afbeeldingen tot leven die zelfs een wasbeurt op 60 graden doorstaan. En met onze borduurmachines die tot 16 kleuren kunnen verwerken, wordt jouw logo een icoon van kwaliteit en finesse. Samen met jou creëren we horeca kleding die opvalt.

Het verschil zit in de details

In onze studio waar vakmanschap voorop staat, gebruiken we de nieuwste machines en technieken voor het bedrukken en borduren. Maar het echte verschil maak je met de basis, en daarom kiezen we voor Chaud Devant – het merk dat de standaard zet in horecakleding en de keuze is van Michelin-sterrenkoks. Deze kleding, gemaakt voor en door de professionals in de keuken, is gebouwd om de hectiek van elke dag aan te kunnen. Zo garanderen we dat jouw team er altijd strak en professioneel uitziet, ongeacht de drukte in je zaak.

Jouw merk, prominent aanwezig

Gezien worden, dat is waar het om draait. Bij Red Dot Media maken we van jouw huisstijl, naam en logo de basis van onze personalisatie. Of je nu een bestaand logo hebt dat klaar is voor een opfrisbeurt, of als je een nieuwe huisstijl wil opzetten; wij maken het. Met eersteklas druk- en borduurwerk tillen we jouw merkuitstraling naar het volgende niveau. Jouw team wordt het wandelende uithangbord van je zaak – zichtbaar, herkenbaar en opvallend.

Optimaliseer Jouw Horeca

Uitstraling met Red Dot Media

Bij Red Dot Media brengen we snelheid en precisie samen in onze service, garanderen we een partnerschap dat verder gaat dan de levering, en blijven we altijd vooruitstrevend door innovatie. Dit betekent:

Snelheid & Precisie: Jouw orders worden met zorg en snelheid behandeld, waardoor je altijd kunt rekenen op tijdige leveringen van hoge kwaliteit.

Partnerschap & Ondersteuning: Wij zien onszelf als meer dan een leverancier; we zijn een partner die meedenkt en ondersteunt in het versterken van je merkidentiteit.

Vooruitstrevende Innovatie: Altijd op de hoogte van de laatste trends en technologieën, zodat jouw horecateam voorop blijft lopen met stijlvolle en duurzame kleding.

hier kunnen we jouw horeca mee helpen

Logo Ontwerp dienst voor horeca

Zet jouw horecamerk op de kaart met een logo en design dat net zo smaakvol is als je gerechten. Elk ontwerp is een recept voor succes, afgestemd op jouw unieke brand.

Borduurkaarten laten maken

Geef je teamkleding een professionele touch met op maat gemaakt borduurwerk. Onze nauwkeurige borduurkaarten zorgen dat elk schort, koksjas, of blouse er tiptop uitziet.

Merchandise die Blijft Hangen

Maak een blijvende indruk met merchandise die klanten graag willen hebben, zoals petten voor food challenges of BBQ-schorten voor kookworkshops. Elk item draagt jouw merk verder dan de deur van je zaak. Met Red Dot Media wordt jouw stijl deel van hun dagelijks leven.

Gebruik maken van
Onze diensten?

Neem hieronder contact
met ons op.

Contact opnemen

Wil je meer weten over onze diensten? Stuur ons een mail of bezoek onze drukkerij in Slagharen (op afspraak). Whatsapp ons of neem contact met ons op via het contactformulier. We staan klaar om jouw ideeën tot leven te brengen.

WhatsApp

Direct antwoord

E-mail

Reactie op werkdagen binnen 24 uur

Adres