Klaar om jouw eigen merk te lanceren?

Wil je een merk opbouwen dat echt van jou is? Onze No Label-service geeft je alle vrijheid om creatief te zijn. Met onze ondersteuning in productie en design, kun je een uniek productlijn creëren die perfect bij je past.

Volledig Aangepast: Diensten die perfect aansluiten bij wat jij nodig hebt.

Sportkleding Op Maat: Teamkleding en merchandise, helemaal voor jou gemaakt.

Professionele Werkkleding: Kleding die past bij jouw stijl en je bedrijf laat schitteren.

Unieke Ontwerpen: Van het eerste idee tot het eindproduct, wij zorgen voor design dat indruk maakt.

Wat no Label voor jou betekent

No Label betekent vrijheid en flexibiliteit. Het betekent dat je dicht bij de bron staat om jouw visie werkelijkheid te maken. Bij Red Dot Media gaan we eerst diepgaand met je in gesprek om je wensen te begrijpen. Vervolgens zetten we die om in levendige ontwerpen, die we aan je presenteren via realistische mock-ups. Na jouw goedkeuring schakelen we over op productie, waarbij we rekening houden met alle specifieke opties en details die jouw merk uniek maken. Of je nu een stijlvolle uitstraling voor een niche markt nastreeft, of een volledige merchandiselijn voor een breed publiek wilt opzetten, wij maken het mogelijk – helemaal in jouw eigen stijl.

Persoonlijke Aanpak

Jouw ideeën en visie vormen het hart van ons werk bij Red Dot Media. In nauw overleg vertalen we je dromen naar concrete ontwerpen en eindproducten. Ons kleine, toegewijde team zorgt voor een aanpak op maat, waarbij elk detail telt. Kom langs en ontdek hoeveel meer mogelijk is dan je denkt.

Volledig Gepersonaliseerde Productie

In onze eigen drukkerij in Slagharen realiseren we jouw unieke merkidentiteit met zowel standaard als unieke druk- en borduurwerken. Vertel ons over je specifieke wensen en bekijk ons brede assortiment. Wij streven ernaar een product te leveren dat naadloos aansluit bij je merk.

Snelle en Betrouwbare Levering

Snelheid en kwaliteit gaan hand in hand bij onze levering. Doordat we alles zelf doen hebben we hele korte lijnen en snelle doorlooptijden zonder in te leveren aan kwaliteit, van de eerste ontwerpfasen tot aan de aflevering van je producten.

‘’je kan al zonder risico een
merk opbouwen vanaf 1 stuk’’

Werkwijze

Samenwerken met Red Dot Media betekent dat we je van begin tot eind begeleiden bij het lanceren van je eigen merk. We beginnen met een persoonlijk gesprek om je ideeën te vatten, ontwikkelen een op maat gemaakt design, zorgen voor een zorgvuldige productie, en leveren je producten snel en betrouwbaar. Ontdek de gemakkelijke manier waarop we kwaliteit en snelheid leveren voor jouw merk.

Stap 1

Intake

Wij luisteren naar jouw ideeën en wensen en denken samen uit welke producten het beste zijn om te bedrukken voor het merk wat je wil neerzetten.

Stap 2

Ontwerp & Co-Creatie

We maken na het gesprek een opzet van de producten aan de hand van digitale mockups zodat je meteen kan zien hoe het product eruit komt te zien.

Stap 3

Productie op Maat

Na goedkeuring van de mockups gaan we over tot productie. Bijna alles wat we doen is maatwerk, daardoor zijn we veel flexibeler dan de gemiddelde drukkerij.

Stap 4

Levering

Jouw producten, snel en zorgvuldig geleverd. We voldoen aan je deadlines en zorgen ervoor dat je beloften aan klanten niet alleen nakomt, maar overtreft.

no label?
jouw label!

Bij Red Dot Media openen we een wereld aan mogelijkheden voor je merk. Onze No Label oplossingen stellen je in staat om kwalitatieve producten aan te bieden, volledig in jouw stijl. Ontdek de brede reeks aan mogelijkheden:

Jouw merk, onze aandacht

Jouw merk en visie zijn het fundament van onze diensten. We zorgen ervoor dat jouw producten naadloos passen binnen je merkidentiteit.

Custom Neklabel met DTF Druk

Eigen Neklogo met
DTF Bedrukking

Geef een unieke twist aan elk kledingstuk met een gepersonaliseerd neklabel. Laat je merk stralen in elk detail.

Hangtag Optie voor die Persoonlijke Touch

Hangtag Optie voor
Een Eigen Touch

Versterk de merkbeleving met een speciale hangtag die jouw verhaal of belangrijke informatie draagt.

OP MAAT GEMAAKTE VERPAKKINGEN

Hangtag Optie voor
Een Eigen Touch

Maak je producten helemaal af met een eigen ontworpen verpakking die niet alleen je merkidentiteit versterkt, maar ook zorgt voor een goede eerste indruk bij je klanten, waardoor ze terug blijven komen voor meer.

Maak het Verschil met Jouw Merk

Wil je dat jouw producten een blijvende indruk achterlaten? Een eigen ontworpen verpakking kan net dat extraatje zijn dat klanten verrast en jouw merk onderscheidt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en laat ons je helpen om jouw visie tastbaar te maken.

Contact opnemen

Wil je meer weten over onze diensten? Stuur ons een mail of bezoek onze drukkerij in Slagharen (op afspraak). Whatsapp ons of neem contact met ons op via het contactformulier. We staan klaar om jouw ideeën tot leven te brengen.

WhatsApp

Direct antwoord

E-mail

Reactie op werkdagen binnen 24 uur

Adres