Klaar om uw aanbod uit te breiden?

Verkoop onze producten & diensten volledig white label aan jouw klanten

In een markt die steeds verandert, biedt Red Dot Media uw agency de mogelijkheid om te groeien zonder extra lasten. Met onze white label-oplossingen leidt u in kwaliteit en levering, terwijl wij onopvallend het werk doen.

Op Maat voor U: Diensten die aansluiten op uw agency’s behoeften.

Sportkleding op Maat: Teamoutfits en merchandise speciaal voor uw klanten.

Professionele Werkkleding: Kleding die uw en het merk van uw klant weerspiegelt.

Originele Ontwerpen: Unieke designs van concept tot realisatie.

Wat White Label voor jou betekent

Kies voor Red Dot Media en geef uw productiecapaciteit een boost, versnel de levering en geniet van grotere marges. Wij beloven een vlekkeloze integratie van onze diensten met uw huidige aanbod en garanderen uitstekende eindresultaten onder uw merknaam.

Persoonlijke Aanpak

Als klein maar toegewijd team bieden wij bij Red Dot Media een unieke persoonlijke touch in onze samenwerkingen. Elk project wordt geleid met een-op-een overleg, waarbij uw visie en wensen centraal staan. Door directe communicatie en betrokkenheid bij elke stap, zorgen wij ervoor dat de resultaten nauw aansluiten bij uw verwachtingen. Bezoek ons kantoor om uw ideeën door te nemen; Er is meestal veel meer mogelijk dan je denkt.

Volledig Gepersonaliseerde Productie

Onze drukkerij in Slagharen staat voor maatwerk en flexibiliteit. Kijk in ons standaard assortiment voor een direct beeld van de mogelijkheden, maar laat ons vooral weten als u specifieke wensen heeft. We zijn gespecialiseerd in zowel standaard als unieke bedrukkingen en borduurwerken, en ons doel is om een product te leveren dat perfect bij uw agency en eindklanten past.

Snelle en Betrouwbare Levering

Snelle levering is cruciaal in de dynamische wereld van marketing en reclame. We begrijpen dat bij agency’s en daarom zetten we ons in voor een snelle doorlooptijd van al onze producten, zonder in te leveren op kwaliteit. Van de start van het project tot de uiteindelijke levering, we houden de lijnen kort en de resultaten indrukwekkend.

‘’er is vaak veel meer

mogelijk dan je denkt’’

Werkwijze

Samenwerken met Red Dot Media betekent een soepele ervaring van begin tot eind voor uw agency. Begin met een eenvoudige aanvraag, doorloop het gestroomlijnde design- en productieproces en ontvang hoogwaardige items, allemaal onder uw eigen merknaam. Ontdek hoe eenvoudig het is om kwaliteit en snelheid te bieden aan uw klanten.

Stap 1

Intake

Ontdek op maat gemaakte productiemogelijkheden voor uw klanten. Neem contact op en we zetten uw visie om in realiteit.

Stap 2

Ontwerp & Co-Creatie

Uw design, onze expertise. Lever uw designs aan en wij zorgen voor nauwkeurige productie, of laat ons uw volledige designtraject beheren.

Stap 3

Productie op Maat

Vertrouw op onze premium productie voor uw projecten. Van drukwerk tot borduren, we garanderen kwaliteit die indruk maakt.

Stap 4

Levering

Betrouwbare levering is onze standaard. Uw producten zijn tijdig klaar, waarmee u uw beloftes aan klanten waarmaakt.

Wat houdt
white label in?

White label bij Red Dot Media geeft je de kans om kwalitatief hoogwaardige producten rechtstreeks aan jouw klanten te leveren, geheel onder jouw eigen merknaam. Ontdek wat onze white label service zo uniek maakt:

Jouw merk, onze Prioriteit

Je kunt rekenen op een naadloze integratie van onze producten en diensten in jouw aanbod. Jouw merk staat voorop, terwijl wij de productie met de grootste zorg behandelen.

Custom Neklabel met DTF Druk

Eigen Neklogo met
DTF Bedrukking

Personaliseer je kledingstukken met een custom neklabel. Dit detail voegt een persoonlijk tintje toe dat jouw merkidentiteit versterkt.

Hangtag Optie voor die Persoonlijke Touch

Hangtag Optie voor
Een Eigen Touch

Maak elk product onmiskenbaar van jou met een custom hangtag. Vertel jouw merkverhaal of voeg extra informatie toe die de merkbeleving compleet maakt.

Word Een White Label Partner

Laat ons de productie voor je regelen, zodat je meer tijd hebt voor je core business. Met Red Dot Media’s white label services, bied je jouw klanten topkwaliteit producten zonder extra inspanning van jouw kant. Profiteer van onze expertise en laat je merk opvallen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek de vele mogelijkheden.

Contact opnemen

Wil je meer weten over onze diensten? Stuur ons een mail of bezoek onze drukkerij in Slagharen (op afspraak). Whatsapp ons of neem contact met ons op via het contactformulier. We staan klaar om jouw ideeën tot leven te brengen.

WhatsApp

Direct antwoord

E-mail

Reactie op werkdagen binnen 24 uur

Adres