MAAK JOUW MERCHANDISELIJN UNIEK MET CUSTOM VECTORDESIGNS VAN RED DOT MEDIA

Creëer een opvallende lijn van kleding, accessoires of promotiematerialen met onze complete designservice. Of je nu een startende webwinkel hebt of je bestaande assortiment wilt uitbreiden, bij Red Dot Media kun je terecht voor een volledig op maat gemaakte merchandise collectie. Van idee tot realisatie, wij begeleiden je bij elk detail. Onze service omvat:

Conceptontwikkeling: We beginnen met jouw visie. In een persoonlijk gesprek ontdekken we wat je uniek maakt en hoe we dat kunnen vertalen naar producten die jouw merk versterken.

Creatief Vectorontwerp: Onze designers zijn experts in het creëren van vectorillustraties die niet alleen mooi zijn, maar ook perfect reproduceerbaar voor welk product dan ook.

Productlijn Uitwerking: Van T-shirts tot tassen en petten, we ontwikkelen een samenhangende lijn die jouw merkidentiteit consistent doorvoert.

Full-service Realisatie: We nemen het hele proces uit handen. Van het design tot de uiteindelijke productie, bij ons is bijna alles mogelijk.

Heb je grootse ideeën voor je eigen merk, maar weet je niet waar te beginnen? Bij Red Dot Media maken we het mogelijk. Plan een afspraak voor een gesprek en samen zetten we iets geweldigs neer. Jouw visie, onze creativiteit – een winnende combinatie.

Van Eerste Schets tot Volledige Merchandise Lijn

Ontdek DTF – Direct-to-Fabric bij Red Dot Media

Ontwerp & Creatie

Start met een visie, eindig met een productlijn. Ons team is gespecialiseerd in het transformeren van jouw ideeën in tastbare designs. We beginnen met een diepgaand gesprek om jouw unieke stijl te begrijpen en ontwikkelen van daaruit een concept dat past bij jouw merkpersoonlijkheid.

Vector Design Expertise

Vectors zijn essentieel voor schaalbare en veelzijdige designs, perfect voor elk type merchandise. Onze ontwerpers zijn meesters in vector kunst, en zorgen ervoor dat jouw producten er op elk formaat onberispelijk uitzien, van de kleinste badge tot het grootste spandoek.

Volledige Collectie Ontwikkeling

We doen meer dan alleen mooie plaatjes maken. Bij Red Dot Media kun je rekenen op een end-to-end service voor de ontwikkeling van je gehele merchandise lijn. We hebben de capaciteit en de creativiteit om bijna elke wens in vervulling te laten gaan – jouw volledige collectie is binnen handbereik.

Gebruik maken van
Onze diensten?

Neem hieronder contact
met ons op.

Contact opnemen

Wil je meer weten over onze diensten? Stuur ons een mail of bezoek onze drukkerij in Slagharen (op afspraak). Whatsapp ons of neem contact met ons op via het contactformulier. We staan klaar om jouw ideeën tot leven te brengen.

WhatsApp

Direct antwoord

E-mail

Reactie op werkdagen binnen 24 uur

Adres