Persoonlijke Sportkleding & Merchandise: Uniek en Op Maat

Bij Red Dot Media vind je alle diensten onder één dak voor je sportclub: van een uniek neuw ontwerp tot aan de laatste hand aan bedrukking en borduren. Wij zijn je one-stop-shop voor een snelle transformatie van concept naar eindproduct, perfect afgestemd op jouw team.

Direct en persoonlijk contact voor maatwerk zonder lange wachttijden.

Duurzame producten op maat die de identiteit van jouw club versterken.

Flexibel in aantal: al je wensen gedrukt vanaf één enkel stuk.

Optie voor eigen branding met een no-label neklabel.

Specialist in het leveren van kleding en accessoires van hoge kwaliteit.

Zet jouw team op de kaart met unieke, op maat gemaakte sportkleding. Neem contact op en laten we samen het perfecte sporttenue samenstellen!

Alles Onder Één Dak

Van het ontwerpen tot het bedrukken of borduren – alles gebeurt in onze eigen Nederlandse drukkerij. Dit zorgt ervoor dat we elk project kunnen aanpakken met de aandacht die het verdient. Of het nu gaat om een hele clubuitrusting of individuele merchandising, we zorgen voor kwaliteit en snelheid, met een persoonlijke touch.

Directe Communicatie, Persoonlijke Aanpak

Wij begrijpen dat jouw sportclub uniek is en dat is waarom ons team zich inzet voor direct contact en persoonlijke service. We werken met je samen om het beste resultaat te krijgen. Of het nu gaat om speciale kleurverzoeken, of het toevoegen van nieuwe sponsoren, we blijven flexibel.

White Label Service, Jouw Merk Voorop

Jouw merk staat bij ons voorop. We bieden sportclubs de unieke mogelijkheid om een eigen merkervaring te creëren met onze white label service. Dit betekent merchandise en kleding op maat, voorzien van jouw clublogo, kleuren en sponsoren, geleverd met de kwaliteit en professionaliteit die jouw club verdient

Uniek Logo en design
voor Jouw Sportkleding

Een sterk logo weerspiegelt de kracht en eenheid van je sportteam. Bij Red Dot Media specialiseren we ons in het ontwikkelen van nieuwe logo’s en het opfrissen van bestaande ontwerpen. We richten ons op het creëren van een visuele identiteit.

Ontwikkeling van nieuwe logo’s die je teamidentiteit benadrukken.

Vernieuwing van oude logo’s en maken hem weer modern.

Snelle service voor nieuwe ontwerpen en bijgewerkte bestanden.

hier kunnen we sportclubs mee helpen

Logo Ontwerp voor sportkleding

Maak een statement met een professioneel logo van Red Dot Media. Voor clubs van elk niveau creëren we logo’s die opvallen op en naast het veld. Elk design is een winnende strategie voor je teamidentiteit.

TEAMWEAR MET EIGEN LOGO

Geef je teamkleding een professionele touch met op maat gemaakt borduurwerk. Onze nauwkeurige borduurkaarten zorgen dat elk shirt, jack, of pet er tiptop uitziet.

Merchandise Ontwerp

Versterk je teambranding met onze custom merchandise. Van fan-sjaals tot bedrukte waterflessen, wij zorgen voor merchandise die fans en spelers trots dragen.

WHITE LABEL TEAMWEAR

Snel en anoniem sportkleding op de markt brengen die toch perfect bij je club past? Kies voor onze white label service voor sportteams, voor kwaliteit in jouw huisstijl.

No Label Productie

Creëer een unieke sportlijn onder je eigen clubnaam zonder het neklabel van het kledingmerk. Onze no label service biedt vrijheid van ontwerp tot eindproduct, voor volledige merkconsistentie.

JOUW TEAM, ONZE PASSIE

Klaar voor sportkleding die je team echt laat opvallen? Wij staan klaar om je door elke stap van ontwerp tot productie te begeleiden. Ontdek de mogelijkheden bij Red Dot Media.

Gebruik maken van
Onze diensten?

Neem hieronder contact
met ons op.

Contact opnemen

Wil je meer weten over onze diensten? Stuur ons een mail of bezoek onze drukkerij in Slagharen (op afspraak). Whatsapp ons of neem contact met ons op via het contactformulier. We staan klaar om jouw ideeën tot leven te brengen.

WhatsApp

Direct antwoord

E-mail

Reactie op werkdagen binnen 24 uur

Adres